STN EN 13245-2: 2009 (64 3229), Plasty. Profily z nemäkčeného polyvinylchloridu (PVC-U) na stavebné použítie Časť 2 PVC-U a PVC-UE profily na konečnú úpravu vnútorných a vonkajších stien a podhľadov - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13245-2: 2008