STN EN 13245-2: 2009 (64 3229), Plasty. Profily z nemäkčeného polyvinylchloridu (PVC-U) na stavebné použítie Časť 2 PVC-U a PVC-UE profily na konečnú úpravu vnútorných a vonkajších stien a podhľadov - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13245-2: 2008
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Dátum účinnosti opravy normy: apríl 2010
Keywords: normy