STN EN 13418 + A1: 2009 (69 1501), Plastárske a gumárske stroje. Navíjacie stroje na filmy a fólie. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13418: 2004 + A1: 2008