STN EN 13418 + A1: 2009 (69 1501), Plastárske a gumárske stroje. Navíjacie stroje na filmy a fólie. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13418: 2004 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13418 z decembra 2004 v celom rozsahu. STN EN 13418 z decembra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ladislav Brodňan.
Keywords: normy