STN EN 1114-3 + A1: 2009 (69 1809), Plastárske a gumárske stroje. Vytláčacie stroje a vytláčacie linky Časť 3 Bezpečnostné požiadavky na vyhadzovače (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1114-3: 2001 + A1: 2008