STN EN 1626: 2009 (69 7226), Kryogénne nádoby. Ventily na kryogénnu prevádzku. - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1626: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1626 z júla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy