STN EN 196-3 + A1: 2009 (72 2100), Metódy skúšania cementu Časť 3 Stanovenie času tuhnutia a objemovej stálosti (Konsolidovaný text) - Hraško, Jarolím; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 40 Anorganické spojivá a malty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 196-3: 2005 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 196-3 z novembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jarolím Hraško. Technická komisia: TK 40 Anorganické spojivá a malty
Norma je nahradená normou STN EN 196-3 z februára 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy