STN EN 12003: 2009 (72 2468), Malty a lepidlá na obkladové prvky. Stanovenie prídržnosti lepidiel na báze neaktívnych živíc šmykovou skúškou. - Rusnáková, Andrea (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12003: 2008