STN EN 12003: 2009 (72 2468), Malty a lepidlá na obkladové prvky. Stanovenie prídržnosti lepidiel na báze neaktívnych živíc šmykovou skúškou. - Rusnáková, Andrea; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 40 Anorganické spojivá a malty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12003: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12003 z októbra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Andrea Rusnáková. Technická komisia: TK 40 Anorganické spojivá a malty
Dátum účinnosti opravy normy: október 2009
Norma je nahradená normou STN EN 12004-2 z januára 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy