STN EN ISO 13790: 2009 (73 0703), Energetická hospodárnosť budov. Výpočet potreby energie na vykurovanie a chladenie (ISO 13790: 2008). - Sternová, Zuzana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13790: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 13790 z decembra 2008, ktorá nahradila STN EN ISO 13790 z decembra 2004 v celom rozsahu a STN EN 832 + AC: 2001 z júla 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Zuzana Sternová. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy