STN EN 1504-9: 2009 (73 2101), Výrobky a systémy na ochranu a opravu betónových konštrukcií. Definície, požiadavky, riadenie kvality a hodnotenie zhody Časť 9 Všeobecné princípy používania výrobkov a systémov - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1504-9: 2008