STN EN 14545: 2009 (73 2861), Drevené konštrukcie. Spájacie prostriedky. Požiadavky. - Fačková, Tatiana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14545: 2008