STN EN 14545: 2009 (73 2861), Drevené konštrukcie. Spájacie prostriedky. Požiadavky. - Fačková, Tatiana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14545: 2008
Spracovateľ: Tatiana Fačková. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy