STN EN 14592: 2009 (73 2862), Drevené konštrukcie. Spájacie súčiastky kolíkového typu. Požiadavky. - Fačková, Tatiana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14592: 2008