STN EN 14592: 2009 (73 2862), Drevené konštrukcie. Spájacie súčiastky kolíkového typu. Požiadavky. - Fačková, Tatiana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14592: 2008
Spracovateľ: Tatiana Fačková. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 14592 + A1 z októbra 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy