STN EN ISO 4373: 2009 (75 1111), Hydrometria. Zariadenia na meranie vodných hladín (ISO 4373: 2008). - Blaškovičová, Lotta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4373: 2008