STN EN ISO 4373: 2009 (75 1111), Hydrometria. Zariadenia na meranie vodných hladín (ISO 4373: 2008). - Blaškovičová, Lotta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 64 Hydrológia a meteorológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4373: 2008
Táto norma nahrádza STN ISO 4373 z decembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Lotta Blaškovičová. Technická komisia: TK 64 Hydrológia a meteorológia
Keywords: normy