STN ISO 17995: 2009 (75 7842), Kvalita vody. Stanovenie termotolerantných baktérií rodu Campylobacter. - Búchlerová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 17995: 2005