STN ISO 17995: 2009 (75 7842), Kvalita vody. Stanovenie termotolerantných baktérií rodu Campylobacter. - Búchlerová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 17995: 2005
Spracovateľ: Elena Búchlerová. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Norma je nahradená normou STN ISO 17995 z júla 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy