STN EN ISO 17075: 2009 (79 3884), Usne. Chemické skúšky. Stanovenie obsahu šesťmocného chrómu (ISO 17075: 2007). - Valentová, Yveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17075: 2007