STN EN ISO 17075: 2009 (79 3884), Usne. Chemické skúšky. Stanovenie obsahu šesťmocného chrómu (ISO 17075: 2007). - Valentová, Yveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17075: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 17075 z júna 2008, ktorá od 1.6.2008 nahradila STN P CEN/TS 14495 z júla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Yveta Valentová. Technická komisia: TK 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu
Keywords: normy