TNI CEN ISO/TR 20573: 2009 (79 5708), Technická normalizačná informácia. Obuv. Funkčné požiadavky na dielce obuvi. Podpätky a pätníky (ISO/TR 20573: 2006). - Krošlák, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN ISO/TR 20573: 2008