TNI CEN ISO/TR 20573: 2009 (79 5708), Technická normalizačná informácia. Obuv. Funkčné požiadavky na dielce obuvi. Podpätky a pätníky (ISO/TR 20573: 2006). - Krošlák, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN ISO/TR 20573: 2008
Spracovateľ: Jozef Krošlák. Technická komisia: TK 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu
Keywords: normy