STN EN 15316-3-1: 2009 (06 0237), Vykurovacie systémy v budovách. Metóda výpočtu energetických požiadaviek systému a účinnosti systému Časť 3-1 Systémy prípravy teplej vody, charakteristika požiadaviek na vodu vo výtokoch - Košičanová, Danica (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15316-3-1: 2007