STN EN 15316-3-3: 2009 (06 0237), Vykurovacie systémy v budovách. Metóda výpočtu energetických požiadaviek systému a účinnosti systému Časť 3-3 Systémy prípravy teplej vody, výroba - Košičanová, Danica (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15316-3-3: 2007