STN EN 15316-3-3: 2009 (06 0237), Vykurovacie systémy v budovách. Metóda výpočtu energetických požiadaviek systému a účinnosti systému Časť 3-3 Systémy prípravy teplej vody, výroba - Košičanová, Danica; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 92 Vykurovacie systémy v budovách (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15316-3-3: 2007
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15316-3-3 z decembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Danica Košičanová. Technická komisia: TK 92 Vykurovacie systémy v budovách
Technické informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty