STN EN ISO 12866/A1: 2009 (19 5019), Optické prístroje. Perimetre (ISO 12866: 1999/Amd 1: 2008). Zmena A1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN ISO 12866: 2001 je slovenskou verziou EN ISO 12866: 1999/A1: 2008