STN EN 13445-6/A3: 2009 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 6 Požiadavky na navrhovanie a výrobu tlakových nádob a častí nádob zhotovených z tvarnej liatiny s guľôčkovým grafitom. Zmena A3 - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena STN EN 13445-6: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-6: 2002/A3: 2008