STN EN ISO 4287: 1999 (01 4450), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Charakter povrchu: Profilová metóda. Termíny, definície a parametre charakteru povrchu (ISO 4287: 1997). - Krsek, Aleš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4287: 1998 a je vydaná so súhlasom CEN, Belgicko