STN EN ISO 4287: 1999 (01 4450), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Charakter povrchu: Profilová metóda. Termíny, definície a parametre charakteru povrchu (ISO 4287: 1997). - Krsek, Aleš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 77 Geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4287: 1998 a je vydaná so súhlasom CEN, Belgicko
Táto norma nahrádza STN ISO 4287-1 z apríla 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Aleš Krsek. Technická normalizačná komisia: TNK 77 Geometrické špecifikácie výrobkov
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2009
Keywords: normy