STN EN ISO 12179: 2002 (25 2324), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Charakter povrchu: Profilová metóda. Kalibrácia dotykových (hrotových) prístrojov (ISO 12179: 2000). - Barysz, Igor; Čillik, Ladislav; Tykal, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komise č. 7 Geometrické požadavky na součásti (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 12179: 2000 v českom jazyku a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 12179 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Igor Barysz, Ladislav Čillik, Miroslav Tykal. Technická normalizačná komise: TNK 7 Geometrické požadavky na součásti
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2009
Keywords: normy