STN EN ISO 105-C06: 1997 (80 0123), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť C06 Stálofarebnosť v domácom a komerčnom praní - Kainová, Božena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 105-C06: 1994
Táto norma nahrádza STN EN 20105-C06 z marca 1995, STN 80 0169 z 2.12.1970 a STN 80 0170 z 2.12.1970 v celom rozsahu
Spracovateľ: Božena Kainová. Technická normalizačná komisia: TNK 18 Textil
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2009
Norma je nahradená normou STN EN ISO 105-C06 zo septembra 2010
Keywords: normy