STN ISO 10003: 2009 (01 0309), Manažérstvo kvality. Spokojnosť zákazníka. Návod na riešenie sporov mimo organizácií. - Bílá, Ľudmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje ISO 10003: 2007