STN EN 12543-2: 2009 (01 5023), Nedeštruktívne skúšanie. Charakteristiky ohniska priemyselných röntgenových zariadení na nedeštruktívne skúšanie Časť 2 Rádiografická metóda dierkovou komorou - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12543-2: 2008