STN EN 12543-2: 2009 (01 5023), Nedeštruktívne skúšanie. Charakteristiky ohniska priemyselných röntgenových zariadení na nedeštruktívne skúšanie Časť 2 Rádiografická metóda dierkovou komorou - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12543-2: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12543-2 z januára 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 67 Nedeštruktívne skúšanie
Keywords: normy