STN EN ISO 12718: 2009 (01 5052), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie vírivým prúdom. Slovník (ISO 12718: 2008). - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 12718: 2008