STN EN ISO 12718: 2009 (01 5052), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie vírivým prúdom. Slovník (ISO 12718: 2008). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 12718: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 12718, ktorá od 1.2.2009 nahradila STN EN 1330-5 zo septembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 67 Nedeštruktívne skúšky
Keywords: normy