STN EN ISO 3452-5: 2009 (01 5068), Nedeštruktívne skúšanie. Kapilárne skúšanie Časť 5 Kapilárne skúšanie pri teplotách vyšších ako 50 °C (ISO 3452-5: 2008) - Gabriška, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3452-5: 2008