STN EN ISO 3452-5: 2009 (01 5068), Nedeštruktívne skúšanie. Kapilárne skúšanie Časť 5 Kapilárne skúšanie pri teplotách vyšších ako 50 °C (ISO 3452-5: 2008) - Gabriška, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3452-5: 2008
Spracovateľ: Pavel Gabriška. Technická komisia: TK 67 Nedeštruktívne skúšanie
Keywords: normy