STN EN ISO 14341: 2009 (05 5378), Zváracie materiály. Drôtové elektródy a vytavené zvarové kovy na oblúkové zváranie taviacou sa elektródou v ochrannom plyne nelegovaných a jemnozrnných ocelí. Triedenie (ISO 14341: 2002). - Mráz, Ľuboš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14341: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 14341 z novembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľuboš Mráz. Technická komisia: TK 11 Zváranie
Keywords: normy