STN EN 1493 + A1: 2009 (27 0809), Zdviháky vozidiel (Konsolidovaný text). - Koščo, Igor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1493: 1998 + A1: 2008