TNI CEN/TR 81-10: 2009 (27 4003), Technická normalizačná informácia. Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Základné pravidlá a vysvetlenia Časť 10 Systém noriem súboru EN 81 - Lohyňa, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 81-10: 2008