TNI CEN/TR 81-10: 2009 (27 4003), Technická normalizačná informácia. Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Základné pravidlá a vysvetlenia Časť 10 Systém noriem súboru EN 81 - Lohyňa, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 81-10: 2008
Táto technická normalizačná informácia nahrádza TNI CEN/TR 81-10 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Lohyňa. Technická komisia: TK 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky
Keywords: normy