STN EN 474-7 + A1: 2009 (27 5340), Stroje na zemné práce. Bezpečnosť Časť 7 Požiadavky na skrejpery (Konsolidovaný text) - Volčková, Antónia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 474-7: 2006 + A1: 2009