STN EN 13021 + A1: 2009 (27 8325), Stroje na zimnú údržbu ciest. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Volčková, Antónia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13021: 2003 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13021 z novembra 2004 v celom rozsahu. STN EN 13021 z novembra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Antónia Volčková. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy