STN EN 61000-3-3: 2009 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 3-3 Medze. Obmedzenie zmien, kolísania napätia a blikania vo verejných rozvodných sieťach nízkeho napätia pre zariadenia s menovitým fázovým prúdom ≤ 16 A nepodliehajúce podmienečnému pripojeniu (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-3-3: 2008