STN EN 61000-3-3: 2009 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 3-3 Medze. Obmedzenie zmien, kolísania napätia a blikania vo verejných rozvodných sieťach nízkeho napätia pre zariadenia s menovitým fázovým prúdom ≤ 16 A nepodliehajúce podmienečnému pripojeniu - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-3-3: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 61000-3-3 z októbra 2000 v celom rozsahu. STN EN 61000-3-3 z októbra 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.9.2011
Spracovateľ: Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Norma je nahradená normou STN EN 61000-3-3 z mája 2014 v celom rozsahu. Používať sa môže do 18. 6. 2016
Keywords: normy