STN EN 50131-2-5: 2009 (33 4591), Poplachové systémy. Elektrické zabezpečovacie a tiesňové systémy Časť 2-5 Požiadavky na kombinované pasívne infračervené a ultrazvukové detektory - Santoris, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 106 Poplachové systémy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50131-2-5: 2008
Táto norma nahrádza STN P CLC/TS 50131-2-5 z júla 2005 v celom rozsahu. STN P CLC/TS 50131-2-5 z júla 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.5.2011
Spracovateľ: Milan Santoris. Technická komisia: TK 106 Poplachové systémy
Keywords: normy