STN EN 62471: 2009 (36 0101), Fotobiologická bezpečnosť svetelných zdrojov a systémov svetelných zdrojov. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62471: 2008
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš.
Keywords: normy