STN EN 60601-2-27: 2009 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-27 Osobitné požiadavky na bezpečnosť vrátane nevyhnutných prevádzkových vlastností elektrokardiografických monitorovacích prístrojov - Čermáková, Dagmar; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60601-2-27: 2006 vrátane EN 60601-2-27: 2006/Cor. Dec. 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60601-2-27 zo septembra 2006 a STN EN 60601-2-27 z januára 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dagmar Čermáková. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Keywords: normy